Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Вбивство Бузини: прокурор почав зачитувати обвинувальний акт

8 квітня 2019 р., 17:04

Олесь Бузина був убитий 16 квітня 2015 року в Києві.

Судові засідання у справі про вбивство українського журналіста Олеся Бузини тепер проходитимуть майже щотижня, повідомили в прокуратурі Києва.

Прокурор почав зачитувати обвинувальний висновок у справі про вбивство публіциста Олеся Бузини. Про це повідомила речник столичної прокуратури Надія Максимець, повідомляє Українська правда.

"Суд погодився з позицією прокуратури, розцінивши безпідставні клопотання захисту про відвід всьому складу суду присяжних як зловживання правом і спробою затягнути процес судового розгляду, який і так триває вже другий рік", - сказала Максимець.

Вона пояснила, що на одному з минулих засідань суд визначився з датами засідань у цій справі до липня.

"І тепер засідання будуть проходити майже щотижня, що значно прискорить процес розгляду цієї справи", - говорить прес-секретар прокуратури.

На засіданні 8 квітня прокурор приступив до оголошення обвинувального акта, що складається з 30 сторінок. Заслухавши більше половини обвинувального акта, суд оголосив перерву в засіданні до 15 квітня. За словами Максимець, далі суд визначить порядок дослідження доказів.

"Це може бути спочатку дослідження письмових доказів, потім допит свідків. Або спочатку допит свідків, а потім дослідження доказів. Обвинувачених, як правило, допитують в кінці", - нагадала прес-секретар прокуратури.

Нагадаємо, Олесь Бузина був убитий 16 квітня 2015 року поблизу свого будинку в Києві. У справі були затримані дві людини.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp