Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На фестивалі Artweekend у Мукачеві пройде велозабіг

10 травня 2019 р., 10:55

Велозабіг відбудеться 19 травня

19 травня, у другий день фестивалю Artweekend, з 10:00 у парку по вулиці Валенберга відбудеться вело забіг за маршрутом: парк по вул. Валленберга – Св.Миколаївський монастир – памятний знак першої гідроелектростанції – с. Кольчино – замок Сент-Міклош у с. Чинадієво – дерев’яна церква св. Дмитра у с. Вільховиця – Підгорянський обеліск – парк Перемоги.

Взяти участь може кожен охочий, але, необхідно мати з собою: справний велосипед, аптечку, Їжу, воду(2л.), комплект захисного спорядження(шолом, наколінники), запаску на колеса.

Головні правила:

-вимоги вікової категорії: 12+! (до 16 років розписка від батьків на згоду щоб дитина могла брати участь у велоперегонах)

-не покидати колону

-не відпускати руки з руля, ноги- з педалей

-з повагою відноситись до інших учасників, не застосовувати методи насильного характеру по відношенню до них.

Зареєструватись на вело забіг можна у неділю 19 травня з 08:30 до 10:00.

Консультант від Асоціації велосипедистів Мукачева , Євген Новак ділиться: « велозаїзд відбудеться в рамках івенту Art Weekend. До участі запрошуються усі бажаючі. Буде супровід поліції//велополіції.

Заїзд також носитиме пізнавальний характер (тобто формат велоекскурсії), тому на кожній зупинці буде фото на згадку та невеличка оповідь гіда-екскурсовода. після закінчення учасників чекає урочиста зустріч в Парку Перемоги».

Телефон для довідок: +380991793818


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp