Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Кіровоградській області обстріляли авто поліції

13 травня 2019 р., 20:35

На службовому автомобілі копів виявили пошкодження, схожі на сліди від куль травматичної зброї. Ніхто з правоохоронців не постраждав.

У Кіровоградській області поблизу села Новоселиця 10 травня сталася стрілянина, повідомляє УНН.Правоохоронці затримували ймовірного грабіжника і зробили попереджувальні постріли в повітря, чоловік, своєю чергою, почав відстрілюватися, після чого сів у машину і зник з місця події.На службовому автомобілі копів виявили пошкодження, схожі на сліди від куль травматичної зброї. Ніхто з правоохоронців не постраждав.Інформацію внесли в ЄРДР за статтею "Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу".Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років. Зараз правоохоронці працюють над встановленням особи зловмисника.Раніше повідомлялося, що в Одеській області обстріляли поліцейське авто. Поліція розшукувала чоловіка, озброєного мисливською рушницею і просила місцевих жителів повідомити про його місцезнаходження.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp