Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпаття готується до чергового потопу (ФОТО)

24 травня 2019 р., 11:20

Всі відповідні служби знаходляться у стані найвищої готовності

 

У ніч на четвер у басейні річки Уж на Закарпатті рівень води перевищив історичний максимум – 349,8 см щодо нуля посту.

Окрім того, як повідомили в ОДА, сьогодні о 3-й годині ранку в Ужгороді відбулося термінове засідання оперативного штабу регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

У стан підвищеної готовності приведені відповідні служби області, пише Укрінформ.

Поінформовано, що в Ужгороді, зокрема, готуються до укріплення правого берега Ужа, людей із зони ризику готові евакуювати.

Опівдні на офіційній сторінці Ужгородської міської ради у Фейсбук з’явилась інформація :

«Наразі ситуація в Ужгороді щодо виникнення паводку контрольована, ведеться постійний моніторинг, рівень води навіть дещо знизився.

Однак синоптики прогнозують подальші дощі, тому для уникнення надзвичайної ситуації в місті вживаються необхідні заходи, цілодобово чергують аварійна бригада працівників КШЕПу, інші служби.

На набережній Незалежності (біля мосту Масарика) працівники КП КШЕП та управління муніципальної варти Ужгородської міської ради виклали понад півсотні мішків із піском (близько 2,5 тонн) впродовж 30 метрів, де незначне зниження водозахисної дамби.

За вказівкою Ужгородського міського голови Богдана Андріїва – це упереджувальні дії для захисту від можливого переливу води з річки на набережні Студентську та Незалежності», йдеться у дописі.


Прес-служба Ужгородської міської ради

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp