Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Луганську двоє людей померли від отруєння грибами

10 червня 2019 р., 17:03

Всім трьом потерпілим поставили діагноз: "Гостре побутове отруєння грибами важкого ступеня, токсична фаза".

У непідконтрольному Луганську сім'я з трьох осіб отруїлася грибами. Двоє постраждалих померли, повідомляє так зване "МНС ЛНР" у понеділок, 10 червня.

Відзначається, що минулого тижня 57-річна мешканка Луганська в лісосмузі в районі кварталу Південний збирала гриби, ймовірно - сироїжки.

Прийшовши додому, жінка відварила гриби, потім посмажила і вжила в їжу разом із 62-річним братом та 35-річним сином. Через годину луганчани відчули погіршення стану: запаморочення, нудоту, пітливість, діарею, погіршення зору. Викликали "швидку допомогу". До приїзду медиків зробили спроби промивання шлунка.Прибулі лікарі доставили постраждалих у відділення екстреної невідкладної медичної допомоги клінічної лікарні. Всім було поставлено діагноз: "Гостре побутове отруєння грибами важкого ступеня, токсична фаза".Наступного дня стан брата і сестри різко погіршився, медикам врятувати їх не вдалося - була констатована смерть. Стан 35-річного чоловіка - середньої тяжкості.Раніше в Вінниці сім'я із семи осіб отруїлася консервованими грибами, придбаними на ринку. Людей госпіталізували в реанімацію.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp