Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгородські роми скаржилися на життя міліціонерам (ФОТО)

22 серпня 2014 р., 22:01

Але разом з тим показали і світлий бік свого побуту.

 
Основною метою візиту було роз’яснення батькам, які виховуютьдітей шкільного віку, про необхідність навчання їхніх чад у школах.

Екскурсоводом по табору був тамтешній барон. Жителі даного мікрорайону ділилися своїми проблемами з міліціонерами.

До прикладу, люди в один голос нарікають, що в них немає централізованоїводи, газу, та й світло не у всіх є, а дорога, по якій вони щодня ходять, –суцільна грязюка, яка до того ж ще й погано пахне.

Попри всі негаразди, ромам є й чим пишатися. До прикладу, одна зтамтешніх родин облагородила квітами територію навколо свогопомешкання. Господиня каже, що їй подобається вирощувати квіти, вона їхдуже любить.

Інші жителі хвалилися огорожею, яку зробили своїми руками,відремонтованим дахом та дверима на оселі та іншим. Та найбільше ромирадіють свердловині на весь табір, з якої вони щодня відрами носять воду досвоїх осель.

На завершення барон запевнив міліціонерів, що сам особисто проконтролюєкожну родину, в якій є діти-школярі, на готовність їх до школи. Вподальшому буде контолювати, щоб кожна їхня дитина відвідувала школу тавчилася.











Діана ДОРОГІЙ, Ужгородський МВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp