Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Меркель пояснила тремор на зустрічі із Зеленським (ВІДЕО)

18 червня 2019 р., 18:01

Меркель прокоментувала своє тремтіння під час зустрічі із Зеленським

Канцлер Німеччини через сильну спеку хотіла пити, тому тремтіла і погойдувалася під час зустрічі з українським президентом.

Канцлер Німеччини Ангела Меркель пояснила свій не надто здоровий стан під час зустрічі з президентом України Володимиром Зеленським. Про це повідомляє Європейська правда.

Як повідомлялося, у вівторок, 18 червня, вдень, коли канцлер у жарку погоду зустріла Зеленського біля свого офісу і обидвоє лідерів слухали виконання національних гімнів, Меркель почало трясти.

Її поведінка привернула увагу журналістів, які зробили висновок, що Меркель виглядала нездоровою. Але на пресконференції за підсумками зустрічі із Зеленським Меркель запевнила, що вже почувається краще.

"З тих пір я випила щонайменше три склянки води. Я, очевидно, мала потребу в цьому, тому зараз я почуваюсь дуже добре", - сказала вона.Зеленський додав, що під час інциденту стояв поряд з Меркель.

"Я стояв поруч з нею. Повірте мені, вона була в безпеці", - сказав глава держави. Меркель у відповідь на його коментар засміялася.

Нагадаємо, 18 червня, під час свого візиту до Німеччини, Зеленський зустрівся з Меркель. Програмою візиту також передбачені зустрічі Зеленського з керівництвом Німеччини і з провідними представниками німецького бізнесу.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp