Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Як провести вихідні на Закарпатті? (АФІША)

22 червня 2019 р., 14:00

Куди піти в Ужгороді та області найближчими днями?

Спекотні червневі вихідні можна провести активно і з користю.

На Закарпатті відбудеться низка цікавих подій, відвідавши які, можна урізноманітнити своє дозвілля, допомогти довкіллю і набратися нових вражень, пише Depo.Закарпаття.

П’ятниця, 21 червня

Еко Вело Райд
, 21 червня, 19:00

Ужгород, пл. Театральна (Є.Фенцика)

Еко Вело Райд відбувається у рамках "Днів сталої енергії вУжгороді". Громадська організація "Велолідер" спільно з іншими ініціативами міста мають на меті активно популяризувати ідею переходу на "зелені" види транспорту.

МАРШРУТ: пл Фенцика - наб. Незалежності - Студентська наб. - підвісний міст - Боздоський парк - Слов'янська наб. - Київська наб. - пл. Ш.Петефі

Субота, 22 червня

Шостий швидкiсний забiг на найвищу вершину України - Говерлу, 22 червня


с. Лазещина, урочище Козьмещик Рахівського району

У рамках Забігу 22 червня пройде екологічна акція "Чиста Говерла". Учасники та організатори зберуть і знесуть сміття зі схилів Говерли на турбазу Козьмещик, де воно буде вiдсортоване та вивезене в місця переробки. Минулих років було знесено більше нiж 200 кг сміття.

Castle Yoga Day, 22 червня, 10:00

Мукачево, замок Паланок

Проект від організаторів Carpathian Yoga Fest, який дарує можливість відсяткувати Міжнародний День Йоги в унікальному місці: величному середньовічному легендарному замку Закарпаття – замку Паланок.

Етно-фестиваль народного мистецтва "Тячів-Фест 2019", 23 червня, 11:00

Тячів, пл. Поштова

Програма свята:

11:00 – ярмарок виробів народних умільців на площі Поштовій та уздовж вулиці Незалежності відбудеться – різьбярство, гончарство, вироби з вовни, лози.

Майстер-класи місцевих майстрів у техніці витинанки, з ткацтва, виготовлення ляльки-мотанки, писанок-шкрябанок, зернівок, кераміки, плетіння джгутів з бісеру;

13:00 – збір учасників фестивалю у центрі міста, на площі між римо-католицькою та реформатською церквами;

13:50 – урочиста хода учасників свята до площі Поштової;

14:00 – урочисте відкриття фестивалю;

14:45 – відкриття виставки творчих робіт митців Тячівщини та фотокопій документів XV-XVIII ст. з "Архіву п’яти коронних міст Мараморошу" (галерея ім.Ш.Голлоші);

15:00–20:00 – концертна програма та нагородження учасників;

20:00–22:00 – гала-концерт за участі народних троїстих музик родини Гудаків, Шіманів та гурту Угорського Державного народного ансамблю "Солонна і банда".

{g}



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp