Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді сталася аварія (ФОТО)

27 червня 2019 р., 11:40

Слідчі Ужгородського відділу поліції відкрили кримінальне провадження за фактом автомобільної аварії на вулиці М.Заньковецької в Ужгороді.

Учасників ДТП, власників автомобілів «Chevrolet Aveo» та «Volkswagen Tiguan», опитано. Транспортні засоби помістили на штрафмайданчик відділу поліції\

Вчора, 26 червня, о 16:29, на лінію «102» надійшло повідомлення від ужгородки про те, що на вулиці М.Заньковецької в обласному центрі трапилася аварія.

На місці події слідчо-оперативна група з’ясувала, що 49-річний водій автомобіля «Chevrolet Aveo» не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу – і зіткнувся з автомобілем «Volkswagen Tiguan», за кермом якого перебувала 47-річна ужгородка.

Водій автомобіля «Chevrolet Aveo», житель обласного центру, доставлений у реанімаційне відділення центральної міської лікарні.

Кермувальниці «Volkswagen Tiguan», яка теж отримала травми, надано необхідну медичну допомогу.

За фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху).

Автомобілі перебувають на штрафмайданчику Ужгородського відділу поліції.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp