Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Пожежа на ТЕЦ під Москвою: стало відомо про жертви

11 липня 2019 р., 19:39

У гасінні пожежі задіяні 160 надзвичайників особового складу і 52 одиниці техніки, у тому числі три вертольоти і два пожежних поїзди.

При пожежі на ТЕЦ-27 у підмосковному місті Митищі загинула одна людина і ще 13 постраждали. Про це повідомляє Управління МНС РФ у Московській області в четвер, 11 липня."Попередньо, постраждали 14 осіб, з них 12 допомога була надана амбулаторно на місці, одну людину доправлено вертольотом в опіковий центр лікарні №2 Подольська, одна людина загинула", - йдеться в повідомленні.Своєю чергою РІА Новости повідомляє, що тіло жертви виявили при розборі завалів на місці пожежі. Загибла - охоронниця ТЕЦ, яка не встигла вибратися з вогню.Також повідомляється, що пожежу локалізовано на площі 800 кв. м. Разом у гасінні задіяні 160 надзвичайників особового складу і 52 одиниці техніки, у тому числі три вертольоти і два пожежних поїзди.Обмежено рух по Осташківському і Волковському шосе через сильне задимлення.Раніше стало відомо про сильну пожежу в Митищах на ТЕЦ. Причиною збурення вогню міг стати вибух на газовій станції високого тиску. Висота стовпа вогню сягала 50 метрів. Пожежі було присвоєно підвищений номер складності.Нагадаємо, у квітні в Росії сталася пожежа на заводі Красмаш з виробництва боєприпасів, у тому числі ракети Синева.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp