Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Суїцид у відділі поліції під Києвом: нові подробиці

16 липня 2019 р., 20:53

Житель Київської області застрелився у відділенні поліції

ДБР розслідує службову недбалість поліцейських ірпінського відділення, де застрелився хлопець. Правоохоронці не вилучили належним чином зброю у самогубця.

Державне бюро розслідувань відкрило кримінальне провадження щодо співробітників поліцейської дільниці в місті Ірпінь Київської області, де застрелився хлопець. Справу відкрито за статтею "Службова недбалість", повідомили в прес-службі ДБР.

"Важливо: зброя, з якого він стріляв, не була належним чином вилучена співробітниками поліції на місці затримання. Зараз відбуваються слідчі дії, в тому числі, огляд місця подій. Досудове розслідування триває", - йдеться в повідомленні.

Санкція цієї статті в разі доведення провини поліцейських передбачає від 2 до 5 років позбавлення волі.

Раніше повідомлялося, що житель Київської області застрелився у відділенні поліції. У приміщенні поліції в Ірпені чоловік невідомим чином звільнив одну руку з наручників, вихопив пістолет і почав погрожувати ним правоохоронцям. Пізніше чоловік зі зброєю в руках раптово повернув пістолет до скроні й вистрілив собі в голову.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp