Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатців просять обережно збирати урожай

29 липня 2019 р., 13:40

Розповіли про безпеку

З метою недопущення втрат зернових та інших культур через пожежі та інші надзвичайні події в місцях збирання нового врожаю, співробітники Управління ДСНС України у Закарпатській області проводять профілактичну роботу серед хліборобів. Так, 29 липня, виноградівські рятувальники навідалися в місцеві сільськогосподарські товариства. Під час профілактичного заходу співробітники ДСНС звертали особливу увагу на технічний стан комбайнів, стан забезпеченості зернозбиральних агрегатів, тракторів та автомобілів сертифікованими вогнегасниками, наявність хлопавок та лопат, проведення інструктажів з питань пожежної безпеки з робітниками, які задіяні на жнивах. Також фахівці обстежили техніку, що залучається на випадок виникнення пожежі.



Спілкуючись з аграріями, рятувальники також нагадали основні правила користування первинними засобами пожежогасіння у разі виникнення загорання та роздали їм інформаційні листівки з відповідної тематики.


У ДСНС України у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp