Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Пожежники мали роботу (ФОТО)

16 серпня 2019 р., 09:15

Вогнеборці Закарпаття продовжують боротися із виникненням пожеж, і у зв’язку з цим посилено проводять пожежно-профілактичні відпрацювання населених пунктів краю.

От, до прикладу вчора, 15 серпня, рахівські надзвичайними провели два пожежно-профілактичних відпрацювання у селі Водиця та Верхнє Водяне.

Рятувальники провели інструктивну нараду з представниками місцевої влади та найактивнішими мешканцями населених пунктів, під час якої довели останні статистичні данні, щодо пожеж у області та на Рахівщині зокрема. Увагу при цьому акцентували на найбільш проблемних питаннях у забезпеченні пожежної безпеки.

Далі фахівці ДСНС вирушили вулицями населених пунктів, аби віч-на-віч поспілкуватися з жителями та нагадати їм про безпеку осінньо-зимового періоду, який вже не за горами. Громадянам розповідали загальні правила, яких треба дотримуватись при підготовці пічного опалення та електрообігрівальних приладів до початку опалювального сезону.

Окрім роз’яснень рятувальники наводили конкретні приклади пожеж та розповідали про причини їх виникнення, а на згадку про захід, залишали видавничо-друкарську продукцію на протипожежну тематику.





У ДСНС України у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp