Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді почесними відзнаками відзначили сумлінних платників податків

23 серпня 2019 р., 09:40

В місті відзначили сумлінних платників податків

У четвер, 22 серпня, у малому залі обласної ради в урочистій обстановці нагороджено переможців обласного туру Всеукраїнського рейтингу «Сумлінні платники податків – 2018». Участь в урочистостях узяли: обласний депутат, заступник голови постійної комісії з питань розвитку бізнесу, виробничої інфраструктури, банківської діяльності та інвестицій Закарпатської облради Петро Добромільський, керівництво облдержадміністрації, Ужгородської міської ради, Державної фіскальної служби у Закарпатті, члени обласної рейтингової комісії Всеукраїнського рейтингу «Сумлінні платники податків – 2018», керівники підприємств – переможців та ін.

Започаткований рейтинг «Сумлінні платники податків» 9 років тому Асоціацією платників податків України. Кращі й сумлінні визначаються за показниками ефективності роботи, дотриманням податкової дисципліни, кількістю робочих місць, підтримкою соціальних ініціатив тощо.

Звертаючись до переможців І туру рейтингу, Петро Добромільський передав вітання від голови облради Михайла Рівіса й усього депутатського корпусу краю та зазначив:

- Підвівши підсумки рейтингу, ми розуміємо, скільки праці вкладено в кожну цифру. Усвідомлюємо ступінь відповідальності керівників та їх колективів перед Україною і перед Закарпатською областю. Щиро дякую вам за вашу роботу, за те, що ви є сумлінними платниками податків, за те, що кожного року перебуваєте на вершинах рейтингових показників. Найголовніше, що зберігається позитивна тенденція. Ви виявилися найкращими. Адже забезпечили коштами державний і місцевий бюджети, Пенсійний фонд, зберегли робочі місця, у вас розвивається виробництво. Тільки підприємствами, керівники яких знаходяться у цій залі, було внесено мільйонні податки до державного та місцевих бюджетів. Завдяки вам наш регіон стає передовим в Україні. Тож бажаю вам процвітання і хороших доходів.

Відтак лауреати були нагороджені відзнаками. 14 підприємств-переможців отримали дипломи від Територіального відділення «Асоціації платників податків України» у Закарпатській області та 6 – відзначені подяками обласної державної адміністрації.

Після урочистостей іменинники у невимушеній обстановці мали змогу приємно поспілкуватися, обмінятися думками, планами та щирими побажаннями на успішне майбутнє.


Виконавчий апарат облради

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp