Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В американській в'язниці напали на вбивцю Кеннеді

31 серпня 2019 р., 19:55

Ув'язнений напав на 75-річного Серхана, який відбуває довічне покарання за вбивство Роберта Кеннеді в 1968 році.

У в'язниці імені Річарда Донована недалеко від Сан-Дієго напали, завдавши ножового поранення, на Серхана Серхана, який в 1960-х роках застрелив кандидата в президенти США Роберта Кеннеді, пише The Guardian.

У заяві каліфорнійського виправного департаменту, на яку посилається видання, йдеться про те, що напад стався 30 серпня вдень.Офіцери в'язниці швидко відреагували на інцидент, коли виявили ув'язненого з колотими ранами. Він був доправлений в зовнішню лікарню для надання медичної допомоги. На цей час Серхан знаходиться в стабільному стані.Також повідомляється, що нападника вже виявили й ізолювали.Як відомо, Серхан був визнаний винним у вбивстві Роберта Кеннеді 6 червня 1968 року, яке сталося в готелі Лос-Анджелеса відразу після того, як брат убитого раніше президента Джона Ф. Кеннеді оголосив про перемогу на президентських виборах у Каліфорнії від демократів.Тоді Серхан сказав, що стріляв у Кеннеді, тому що був розлючений його підтримкою Ізраїлю. Убивцю засудили до смертної кари, але після тимчасової заборони в Каліфорнії здійснювати страту вирок був змінений на довічне ув'язнення.Раніше повідомлялося, що в США звільнили невинну жінку, яка провела 35 років у в'язниці.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp