Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатські поліцейські обмінювалися досвідом з закордонними колегами (ФОТО)

10 вересня 2019 р., 16:05

Протягом трьох днів на території Чеської республіки проходили зустрічі між українськими та чеськими правоохоронцями.

В рамках бесід, співробітники правоохоронних органів двох країн обмінялися досвідом протидії незаконному заволодінню автотранспортом

Закарпатські правоохоронці повсякчас підвищують власну професійну підготовку. Так, з 3-го по 6 вересня, начальник сектору міжнародного поліцейського співробітництва поліції Закарпаття, а також представники Департаменту міжнародного поліцейського співробітництва НПУ, у місті Їглава зустрілися з чеськими колегами по напрямку. Правоохоронці обговорили специфіку розшуку викраденого автотранспорту та методи протидії даному виду злочинів.

Крім того, чеські правоохоронці продемонстрували колегам з України власне матеріально-технічне забезпечення та автопарк.

В рамках візиту до Чехії поліцейські двох країн спільно здійснили похід на найвищу гірську вершину – гору Снєжка, а також провели товариський футбольний матч, у якому впевнену перемогу здобули наші правоохоронці.


Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp