Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатські та Словатські прикордонники затримали контробандиста

25 вересня 2019 р., 11:20

Тютюнова контрабанда

Сьогодні вночі військовослужбовцям Чопського загону спільно зі словацькими колегами вдалося попередити незаконне переміщення тютюнових виробів через державний кордон.

Опівночі прикордонний наряд від відділення «Ужгород» почув шум двигуна у повітрі. Політ невідомого пристрою також зафіксували за допомогою тепловізора. Аби попередити протиправну діяльність, прикордонники розпочали пошук місця злету дрона та одразу повідомили про виявлене словацьким колегам з відділу прикордонного контролю «Вишнє Нємецке».

За інформацією та орієнтирами, наданими з відділу «Ужгород», співробітники словацької прикордонної поліції розпочали пошуки на суміжній території. За півгодини вони проінформували про затримання неподалік кордону громадянина Словаччини з двома пакунками сигарет.

Наразі проводяться перевірочні заходи та слідчі дії щодо затриманого і вчиненого ним правопорушення. Також встановлюються причетні до протиправної діяльності на території нашої держави.


Прес-служба Чопського прикордонного загону

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp