Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Росії затримали 260 браконьєрів з КНДР

28 вересня 2019 р., 12:19

Шхуни браконьєрів затримали у виняткових економічних водах Росії. Було вилучено близько 30 тисяч туш незаконно добутого кальмара.

Російські прикордонники затримали ще три північнокорейські шхуни за браконьєрство у виняткових економічних водах Росії. Про це в п'ятницю, 27 вересня, повідомляє Інтерфакс з посиланням на представника прес-групи прикордонного управління ФСБ по Приморському краю.Повідомляється, що на трьох шхунах і п'яти мотоботах знаходилися 262 північнокорейських рибалки. У браконьєрів вилучено близько 30 тисяч туш незаконно добутого кальмара і заборонені знаряддя лову.Порушники доставлені в порти Находка і Посьеєт для розслідування.Це вже друге за вересень гучне затримання великої групи браконьєрів з КНДР російськими прикордонниками. Так, увечері 17 вересня помічені в акваторії Японського моря браконьєри напали на співробітників прикордонного управління, які перевіряли їх, внаслідок чого постраждали четверо прикордонників і загинув один із нападників. За підсумками операції був затриманий 161 браконьєр.Нагадаємо, в Азовському морі морська охорона піймала браконьєрів з 87 калканами і 70 метрами мереж.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp