Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Немає жодних підстав для повернення ПриватБанку колишнім акціонерам, - ОПУ

23 жовтня 2019 р., 19:05

Держава вклала у ПриватБанк 155,3 млрд гривень

Держава не збирається повертати ПриватБанк колишнім акціонерам. Про це йшлося під час зустрічі керівника Офісу президента України Андрія Богдана з послами країн G7, повідомляє прес-служба ОПУ.

Зазначається, що сторони акцентували окрему увагу на переговорах з Міжнародним валютним фондом, реформуванні банківського сектору та поверненні коштів збанкрутілих банків.

"Ухваливши рішення про націоналізацію, держава вклала у ПриватБанк 155,3 млрд грн, що дозволило зберегти кошти українців. Ми вважаємо, що які б не були рішення судів, немає жодних підстав для повернення державного ПриватБанку колишнім акціонерам", - йдеться в повідомленні.

Крім того, співрозмовники обговорили пріоритети проведення економічних реформ, співпрацю з міжнародними партнерами, міжнародними фінансовими організаціями та судову реформу в Україні.

Українська сторона проінформувала про пріоритети та подальші кроки щодо ініціатив, спрямованих на економічне зростання та покращення інвестиційного клімату, а також повідомила про те, що проекти законів про незаконне збагачення та анбандлінг НАК "Нафтогаз України" (відокремлення діяльності з транспортування палива) будуть розглянуті на наступному тижні.

Раніше повідомлялося, що колишні акціонери Приватбанку Ігор Коломойський і Геннадій Боголюбов зобов'язані виплатити банку 10,9 млн фунтів стерлінгів (14 млн доларів) до 12 листопада 2019 року.

РБК-Україна писало, що Міжнародний валютний фонд (МВФ) не обговорює питання ПриватБанку з Національним банком України (НБУ) під час переговорів з українською делегацією у Вашингтоні.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp