Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Києві відклали повний перехід на е-квиток

28 жовтня 2019 р., 19:18

Повний перехід на е-квиток перенесли на 1 квітня 2020 року

У Києві до квітня 2020 року відклали повний перехід на електронний квиток у громадському транспорті. Про це йдеться в розпорядженні Київської міської державної адміністрації, опублікованому на сайті КГГА.

Згідно з розпорядженням, продовжується експеримент по запровадженню електронного квитка. Також до квітня відкладається введення автоматизованої системи обліку оплати проїзду в промислову експлуатацію.

Зазначимо, раніше передбачалося, що з 31 жовтня ця система запрацює у Києві в повному обсязі. Тепер запуск перенесено на 1 квітня 2020 року.

Нагадаємо, раніше передбачалося, що в громадському транспорті Києва більше не буде кондукторів через те, що "Київпастранс" звільняє 1100 співробітників у зв'язку з переходом на автоматизовану систему контролю оплати проїзду. Замість них працюватимуть контролери з пристроями для перевірки оплати проїзду. Крім того, в листопаді повністю запустять оплату проїзду банківською карткою.

Також планувалося, що Київ відмовиться від паперових квитків в транспорті з 1 листопада.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp