Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Суд продовжив обирати запобіжний захід Дубневичу

2 листопада 2019 р., 16:20

ВАКС продовжив розгляд справи Дубневича 2 листопада

У Києві 2 листопада продовжився судовий процес у справі народного депутата Ярослава Дубневича. Про це повідомляє кореспондент РБК-Україна.

Так, сьогодні Вищий антикорупційний суд України продовжив обирати запобіжний захід нардепу Дубневичу, якого підозрюють у заволодінні державними коштами в розмірі 93 млн гривень.

Нагадаємо, у п'ятницю, 1 листопада, у Києві розпочався суд у справі народного депутата Дубневича. Прокурори наполягали на застосуванні щодо нардепа запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави. Пізніше було оголошено про перерву до 11:30 суботи, 2 листопада.

Як відомо, 31 жовтня Верховна рада схвалила подання генерального прокурора Руслана Рябошапки для народного депутата Дубневича. Після цього, генпрокурор вручив Дубневичу підозру в залі парламенту. Депутата підозрюють у злочинах, передбачених ч. 5 ст. 191 КК України (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем).

Раніше РБК-Україна писало, що Дубневичу планують вручити підозру у справі про виведення з активів "Укрзалізниці" 93 млн грн. Ще колишній міністр інфраструктури Володимир Омелян надавав Генеральній прокуратурі свідчення про вплив Дубневича на діяльність "Укрзалізниці".



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp