Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Від теорії до практики, саме так ужгородські надзвичайники навчали місцевих школярів правилам безпеки

13 листопада 2019 р., 10:55

Місцеві надзвичайники навчали школярів правилам безпеки

І День цивільного захисту, і об’єктові тренування з питань пожежної безпеки відбулись вчора, 12 листопада, в Ужгородській спеціалізованій школі з поглибленим вивченням англійської мови № 3. Тож і учні, і викладачі могли не тільки перевірити свої знання у питаннях цивільного захисту, а й в черговий раз відпрацювати алгоритм дій на випадок виникнення надзвичайної ситуації, зокрема пожежі, та згадати правила безпеки життєдіяльності.

За тактичним задумом, на другому поверсі школи у методичному кабінеті, виникла пожежа на що зреагувала система протипожежного захисту. Адміністрація закладу негайно сповістила всі служби життєзабезпечення міста. А далі разом із педагогічним колективом провела евакуацію більш як півтисячі дітей. На місце тренування прибувають спеціалізовані служби які проводять першочергові заходи та діють відповідно до призначення.

Директорка школи доповідає фахівцям Служби порятунку про те, що в одній з кімнат, залишилось двоє дітей. Тож, пожежний підрозділ проводить розвідку та, знайшовши дітей, рятує їх. На подвір’ї закладу на постраждалих вже чекає карета екстреної медичної допомоги, де лікарі надають школярам медичну допомогу.

Вогнеборці ліквідують умовну пожежу, навчання закінчено.

Однак, це ще не кінець заходу, адже після практичного відпрацювання, рятувальники обговорили свої дії під час ліквідації пожежі й порятунку людей та провели для всіх учнів та вчителів майстеркласи з надання першої долікарської допомоги постражадалим внаслідок пожежі, а також навчили молоде покоління користватися вогнегасником.


У ДСНС України у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp