Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Сербії госпіталізували президента Вучича

18 листопада 2019 р., 08:40

Александар Вучич потрапив до лікарні через проблеми із серцем. Напередодні його госпіталізували у Військово-медичну академію в Белграді.

Президент Сербії Александар Вучич госпіталізований у п'ятницю ввечері через проблеми із серцем. Про це повідомила в суботу, 16 листопада, прес-служба глави держави.

"Генеральний секретаріат президента Республіки Сербія сповіщає громадськість, що президент Александар Вучич 15 листопада пізно ввечері прийнятий у Військово-медичну академію в Белграді через кардіоваскулярні проблеми", - йдеться в повідомленні.Міністр оборони Сербії Александар Вулін в ефірі телеканалу TV Pink висловив упевненість, що із президентом "усе буде добре".За його словами, Вучич дуже багато працює на благо країни, не береже себе і не прислухається до порад лікарів. Вулін також висловив упевненість, що Вучич "вийде на роботу раніше, ніж дозволять лікарі".Раніше повідомлялося, що колишній президент США 95-річний Джиммі Картер успішно переніс операцію зі зниження внутрішньочерепного тиску.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp