Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В ЦНАПі Мукачева можна оформити закордонний паспорт та ID картку (ФОТО)

21 листопада 2019 р., 12:05

Відтепер оформити закордонний паспорт та ID-картку можна у ЦНАПі Мукачева. Нове приміщення, де надаватимуть відповідні послуги знаходиться ліворуч центрального входу в міську Ратушу.

Для зручності місцевих жителів тут надаватимуть 8 паспортних послуг , зокрема можна буде виготовити біометричні паспорти та паспорт громадянина України у вигляді ID-картки. Задля цього за гроші з місцевого бюджету було придбане необхідне обладнання, – розповів керівник ЦНАПу Василь Свирида , - а саме одна робоча станція вартістю 287 тисяч гривень. Звертатися щодо оформлення паспортів можна щодня , в понеділок , середу ,та п’ятницю центр працює з 8.00 до 18.00 без обідньої перериви, у вівторок та четвер з 8.00 по 19.00 годину ,і субота – до 15.00 Оформлення паспорта у формі картки при досягненні 14 років, вперше – безкоштовне, в інших випадках 345 грн. (у термін до 20 роб. дні), терміново (до 10-ти робочих днів) – 471 грн. Вартість виготовлення біометричного паспорта для виїзду за кордон буде становити – 682 грн. (20 роб.днів), терміновий (до 7 роб.днів) – 1034 грн.








Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp