Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Трактористи заблокували під'їзди до Парижа

27 листопада 2019 р., 19:30

Фермери перекрили дороги до міста, аеропорту, а також заїхали в центр столиці, де проходить акція протесту проти погіршення умов їх роботи.

У Франції сільгоспвиробники на тракторах у середу, 27 листопада, фактично блокували дороги, що ведуть у Париж. Таким чином вони протестують проти погіршення умов для їх роботи, як через вимоги міжнародних організацій, так і через рішення місцевої влади, повідомляє Le Figaro.За даними Федерації національних профспілок сільгоспвиробників, в акції беруть участь 10 000 осіб на 1500 тракторах. Не менш як 250 тракторів вже з'явилися в Парижі і направляються до проспекту Фоша - місця проведення мітингу.Частина протестувальників не поїде в Париж, а збирається блокувати дороги навколо столиці, зокрема, трасу між містом і аеропортом Шарля де Голля.Трактористи блокують дороги, що зв'язують Париж та інші великі міста. Крім того, частина учасників акції прямують у бік міжнародного аеропорту Шарль-де-Голль.Протестувальники виступають проти міжнародних угод про свободу торгівлі, проти внутрішніх директив, які обмежують їх роботу, проти конкуренції з боку імпортної продукції. Також вони незадоволені неповним застосуванням прийнятого в 2018 році закону Egalim, який повинен захищати інтереси фермерів і забезпечити населенню стабільний доступ до екологічно чистих продуктів харчування.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp