Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Києві затримали африканця, який намагався продати аграріям 200 тис. фальшивих доларів

28 листопада 2019 р., 21:44

Він обіцяв виготовити ці гроші за вдвічі меншу суму

Співробітники служби безпеки України в Києві затримали громадянина однієї з країн Центральної Африки, намагався заволодіти грошима представників вітчизняного аграрного бізнесу. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-центр СБУ.

Як повідомляється, фальшивомонетник намагався привласнити гроші аграріїв через схему, більш відому як "шахрайство з чорним доларом".

"Через інтернет він пропонував послугу з виготовлення підроблених грошей, використовуючи нібито новітні хімічні суміші та технології "виробництва". Для цього клієнти повинні були перерахувати іноземцю 100 тисяч доларів. З цих купюр, отриманих від бізнесменів, фальшивомонетник обіцяв їм виготовити вдвічі більшу суму", - йдеться в повідомленні.

Силовики затримали іноземця згідно зі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України в одному зі столичних готелів під час отримання траншу. Зараз вирішується питання про підозру та обрання йому запобіжного заходу. Тривають слідчі дії.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp