Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Прокуратура погодила підозру іноземцю, який контрабандою спробував вивезти до ЄС 2,7 кг марихуани

2 грудня 2019 р., 18:25

Процесуальним прокурором прокуратури Закарпатської області погоджено підозру громадянину Німеччини, який на власній автівці намагався перемістити через державний кордон України 2.7 кг канабісу

Наразі встановлено, що підозрюваний купив особливо-небезпечний наркотик напередодні у м. Львові та 30 листопада 2019 року спробував вивезти до ЄС.

Контрабанду виявили співробітники оперативно-розшукового відділу Держприкордонслужби з місцем дислокації у Закарпатській області під час поглибленого огляду автівки, коли іноземець заїхав на митний пост «Лужанка».

10 поліетиленових пакетів із речовиною були ретельно заховані у задньому бампері транспортного засобу. Результати експрес-аналізу показали, що ця речовина – особливо-небезпечний наркотичний засіб – канабіс. Загальна вага пакунків склала 2,7 кг.

Громадянина Німеччини затримано у порядку ст. 208 КПК України та поміщено до ізолятору тимчасового тримання.

Його дії кваліфіковані за ч. 2 ст.15, ч.2 ст. 305 КК України (закінчений замах на контрабанду особливо небезпечного наркотичного засобу, з приховуванням від митного контролю).

Наразі триває подальше досудове розслідування, яке здійснюють слідчі СВ УСБУ в Закарпатській області. Прокуратура Закарпатської області забезпечує процесуальний контроль за ходом слідства.



Прес-служба прокуратури Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp