Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті діти їздять на навчання на дірявому автобусі

4 грудня 2019 р., 15:05

Знущання над дітьми

Історія про шкільний автобус у Карпатах вражає. Транспорт знаходиться у жахливому стані, постійно ламається, а взимку взагалі не обігрітий. Чому на таке знущання над школярами закривають очі?

Ось скарга:

“У Карпатах возить дітей до школи автобус в жахливому стані. У транспорті жахливі сидіння, а взимку він зовсім не обігрівається. Також, коли йде дощ, вода капає прямо на дітей в салоні. На ці фотографії без сліз не поглянеш. Так виглядає шкільний автобус, де взимку температура коливається від -17 до -25. Я їздила в такому ще чотири роки тому, до цього він возив дітей понад 5 років точно. Єдине що змінилося за ці 4 роки – він став гірший, ніж був.

Взимку він не обігрівається, а діти мерзнуть. Навесні або восени протікає, і на учнів капає вода. Коли автобус ламається, діти змушені йти по холоду на навчання близько двох годин. Автобус прив’язаний до Ворохтянської ЗОШ I-III ступенів, возить дітей з с. Вороненко. Пам’ятайте, поки ми будемо мовчати – нічого не зміниться.” – публікує слова Валентини Шайваровської “Електронна книга скарг України”.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp