Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Києві заарештували майно бізнесмена на 2,7 млрд гривень за несплату податків

24 грудня 2019 р., 21:22

Бізнесмен підозрюється в ухиленні від сплати податків на понад 58 мільйонів гривень

У Києві суд заарештував майно бізнесмена на суму 2,7 мільярда гривень через ухилення від сплати податків. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-службу столичної прокуратури.

Як повідомляється, бізнесмен підозрюється в ухиленні від сплати податків на суму понад 58 млн гривень при продажу за заниженою ціною елітної нерухомості в центрі Києва на вулиці Хрещатик.

"Під час слідства керівнику зазначеного підприємства повідомлено про підозру у ч. 3 ст. 212 Кримінального кодексу України. З метою забезпечення відшкодування завданих збитків накладено арешт на корпоративні права останнього на підприємства, статутний капітал яких оцінено на суму 2,7 млрд гривень, а також на його особисте приватне майно на суму 5,2 млн гривень", - йдеться в повідомленні.

Справу фігуранта передадуть до суду для розгляду по суті. Прокурором заявлено цивільний позов про відшкодування державі збитків в результаті несплати податків.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp