Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Убивство в Каховці: ДБР почало розслідування

6 січня 2020 р., 11:15

Бюро розслідує можливе перевищення повноважень поліцейським, а також дасть правову оцінку видачі стрілку дозволу на використання зброї.

ДБР почало розслідування стосовно поліцейського, який може бути причетний до резонансного вбивства у Каховці. Про це повідомила прес-служба бюро у неділю, 5 січня.Розслідування розпочато за фактом можливого перевищення поліцейським влади або службових повноважень (ч. 2 ст. 365 Кримінального кодексу України)."Інцидент стався близько 6:00 1 січня. Унаслідок конфлікту один з його учасників (колишній працівник поліції) зробив кілька пострілів у свого опонента. Від отриманих поранень потерпілий через два дні помер у лікарні. За інформацією місцевих жителів, до нанесення тілесних ушкоджень і вбивства потерпілого може бути причетний працівник поліції, який святкував Новий рік в одній компанії з підозрюваним у вбивстві", - сказано в повідомленні прес-служби.Також буде надано правову оцінку видачі підозрюваному у вбивстві дозволу на використання зброї, додали в ДБР.Нагадаємо, що раніше у справі про вбивство в Каховці призначена повторна судмедекспертиза. Цього разу до експертизи допустять представника потерпілої сторони. Повторна перевірка призначена на 6 січня, правоохоронці з'ясують, з якої зброї стріляли, а також скільки і яких саме було тілесних ушкоджень.Раніше повідомлялося, що в Каховці почалися протести через резонансне вбивство. У новорічну ніч 26-річного чоловіка застрелили з рушниці. Під час стрілянини на місці події був присутній поліцейський.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp