Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Призначено нового гендиректора "Укртрансгаз"

23 січня 2020 р., 19:08

Генеральним директором призначили Сергія Олексієнка

Новим генеральним директором "Укртрансгаз" був призначений Сергій Олексієнко. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на пресслужбу "Укртрансгаз".

Як зазначається, НАК "Нафтогаз України" як одноосібний акціонер АТ "Укртрансгаз" ухвалив рішення про затвердження нового статуту товариства, який передбачає структурні зміни в компанії.

"Повноваження членів правління "Укртрансгазу" припинено, натомість генеральним директором компанії призначено Сергія Олексієнка, який з березня 2019 року тимчасово виконував обов’язки президента товариства", - йдеться у повідомленні.

Таким чином, в "Укртрансгаз" колегіальний виконавчий орган (правління товариства) замінили на одноосібний орган управління.

Сергій Олексієнко був призначений до складу правління "Укртрансгазу" у березні 2017 року. Раніше він працював на посаді радника голови правління та уповноваженого з перспективних проєктів в НАК "Нафтогаз України". До приходу в НАК займав низку керівних позицій у компаніях, що займаються інвестиційною та банківською діяльністю.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp