Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті відбудеться унікальне ралі на ретро – автомобілях

31 січня 2020 р., 13:50

За підтримки Закарпатської обласної ради та Кошицького самоврядного краю, Словаччини в рамках співпраці – 25-26 червня цього року відбудеться унікальний захід, відомий як «Земплінське ралі ветеранів»

Понад 100 ретро-автомобілів приїде із округу Михайлівці до Ужгорода.

Радник голови облради Олександр Білак прийняв поважну делегацію, яку очолив заступник начальника місцевої поліції Михайлівці Марцел Медвідь. У складі делегації також були: Ладіслав Мруг – заступник начальника патрульної поліції, Мікулаш Кошчо – голова правління Клубу ветеранів «Земплін» та учасники Клубу – Йожеф Макогус, Матюш Карас, Марія Касічова.

Участь у зустрічі взяв начальник управління патрульної поліції у Закарпатській області Юрій Марценишин.

У ході перемовин ішлося про організаційні питання ралі та програму перебування його учасників на Закарпатті.

- Це яскраве дійство вперше відбулося в Ужгороді минулого року та позаяк тривало це лише кілька годин, то багато краян не встигло побачити ретро – експонати, серед яких найстарішому було 86 років, – розповів О. Білак, додавши, що цьогоріч це екстраординарне дійство триватиме довше, отже, більше шанувальників ретро-техніки зможе насолодитись цим рідкісним видовищем.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp