Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Шокін заявив, що його отруїли ртуттю

1 лютого 2020 р., 09:20

Колишній генпрокурор вважає, що до його отруєння "ймовірною є причетність Байдена". Зараз справу розслідує поліція Греції.

Колишній генпрокурор України Віктор Шокін заявив, що був отруєний ртуттю п'ять місяців тому. Про це він повідомив в інтерв'ю ТСН.

Як говориться в телесюжеті, уперше екс-генпрокурору стало погано у вересні минулого року в Греції: він зомлів на вулиці, а останні п'ять місяців бореться за життя."Це сталося приблизно об 11:40, дуже поруч були госпіталь, швидка допомога і дуже хороші фахівці. Відповідно до висновку грецької клініки, де я перебував спочатку в реанімації, у мене було дві зупинки серця. Для того, щоб мене повернути з того світа, були застосовані електрошокери для моєї реанімації. Потім я провів вісім діб у реанімації, а потім мене перевели в палату. Я не міг ходити, навчався там ходити заново", - заявив Шокін.Пізніше, за словами Шокіна, було встановлено, що він був отруєний ртуттю. На підтвердження він надав виписки з історії хвороби, зроблені у Відні, у клініці Рудольфіннерхаус, де він проходить лікування у лікаря Миколи Корпана, який лікував третього президента України Віктора Ющенка від отруєння діоксином.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp