Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатки заступляться за країну

7 вересня 2014 р., 15:51

Дівчата опанують військову справу.

Представниці прекрасної половини людства пройдуть навчання з військової підготовки: спробують стріляти з вогнепальної зброї, засвоять основи самооборони та пригадають з уроків медицини у школі, як надавати допомогу пораненим. Про це сьогодні, 6 вересня, розповіли під час зборів, присвячених створенню жіночого бойового підрозділу.

Після проходження курсу підготовки, дівчата не будуть направлятися у зону АТО. Воївку створюють для того, щоб показати приклад закарпатським чоловікам та для захисту власних сімей, а якщо знадобиться, то й міста.

Кожна із добровольців відвідає від 5 занять, навчання відбуватиметься по 2-3 рази в тиждень. Акція безстрокова, тому дівчата можуть ще записуватися і проходити військову підготовку. Організатори обіцяють гнучкий графік і можливість отримувати індивідуальні уроки.

Присутні на зібранні трохи спечалилися через те, що почнуть навчання не з понеділка – про дату і місце їх повідомлять пізніше. Проте дуже задоволені, що вчитимуться не польовій кухні, а справжній воєнній справі.

Руслан Каганець запевнив, що вся зброя, яку візьмуть до рук дівчата, зареєстрована.

7 Днів

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp