Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Перестало битися серце Чомоляка Юрія Михайловича

11 лютого 2020 р., 08:50

На 73 році життя пішов у вічність знаний і шанований закарпатець, громадський діяч – Чомоляк Юрій Михайлович.

Юрій Михайлович пройшов шлях від інженера до заступника голови обласної державної адміністрації.

Перебував на різних посадах у виконавчій владі у складний період реформування управлінських структур держави. Працював керівником Закарпатської дирекції ВАТ «Укртелеком», займався зміцненням матеріально-технічної бази підприємства, модернізацією телекомунікацій, удосконаленням організації зв'язку, інвестиційною привабливістю електрозв’язку та підвищенням його іміджу. Доклав чимало зусиль для розквіту радгоспу-заводу "Середнянський", досягнень облагропрому. Сприяв газифікації населених пунктів області. Вніс вагомий вклад у розвиток будівництва, промисловості, інфраструктури краю.

Обирався депутатом обласної ради третього і четвертого скликань, був активним громадським діячем.

Від щирого серця співчуваємо рідним і близьким Юрія Михайловича. Світлий і незгасний спомин про його добрі справи назавжди залишиться в серцях наших краян.



Голова Закарпатської обласної ради Михайло Рівіс, перший заступник голови – Йосип Борто, заступник голови – Петро Грицик та весь депутатський корпус обласної ради.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp