Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Британка переплутала пухлину з вагітністю

11 лютого 2020 р., 19:58

Замість дитини жінка носила в животі шестикілограмову пухлину з раковими клітинами.

Британка переплутала величезну кісту з вагітністю. Про це повідомляє газета The Sun.Мешканка британського міста Уолт Крос ще у вересні 2016 року почала відчувати себе погано. Вона страждала від блювоти, запаморочення і сильного болю в животі. У лікарні їй поставили діагноз гастроентерит, і прописали ліки.Через три тижні Холмс почала страждати від сильних головних болів і постійної слабкості. В цей же час у дівчини почав рости живіт, і вона вирішила, що вагітна.Коли в грудні 2016 року британка відчула різкий біль у животі, вона побачила, що її живіт обвис. Жінка звернулася в лікарню, де в її яєчнику виявили шестикілограмову пухлину.

Жінці видалили пухлину разом з яєчником. Виявилося, що в ній містилися ракові тканини.Повідомляється, що зараз дівчина повністю здорова і, попри операцію, вона народила здорову дочку.Раніше повідомлялося, що дівчина дізналася, що її вагітність насправді - пухлина. Також ми писали про те, що пес пронюхав рак у господині і врятував їй життя.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp