Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Прикордонники Чопського загону вчергове виявили контрабандні сигарети в автомобілі дипломата

9 березня 2020 р., 14:15

Тютюнова контрабанда

Сьогодні опівдні у пункті пропуску "Тиса" Чопського загону прикордонники завадили переміщенню через кордон ще одної партії тютюнових виробів.

Контрабандні сигарети знайшли у конструктивних порожнинах легкового автомобіля «Audi» німецької реєстрації. Водій транспортного засобу, громадянин Гвінея-Бісау, надав на контроль дипломатичний паспорт.

Під час проведення контрольних операцій у прикордонного наряду виникли сумніви щодо законності намірів іноземця, що прямував на виїзд з України. Його автомобіль скерували на поглиблену перевірку. Під час проведення огляду прикордонники спільно з митниками виявили близько 1500 пачок сигарет з акцизними марками України. Їх приховали у спеціально виготовленому тайнику у задньому бампері та у сидіннях автівки. Аби дістатися до сховків, правоохоронцям довелося демонтувати декоративну обшивку та додаткові каркаси, якими замаскували тютюн.

Наразі підраховують кількість виявлених сигарет та встановлюють загальну суму оцінки.


Прес-служба Чопського прикордонного загону

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp