Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Виноградівщині чоловіку виписали штраф через недотримання самоізоляції

2 квітня 2020 р., 19:15

Чоловік заплатить штраф за те що не дотримувався самоізоляції

Дане правопорушення зафіксували у селі Великі Ком’яти. Чоловік повернувся із-за кордону та підписав погодження про самоізоляцію.Як стало відомо кореспонденту Голосу Карпат, сьогодні 02.04.2020 у селі Великі Ком’яти виявили чоловіка, який порушив правила самоізоляції під час карантину. Чоловік повернувся із-за кордону та підписав погодження про самоізоляцію.

Працівниками поліції спільно з працівниками Виноградівської РДА було виявлено факт порушення карантину. В результаті чого його було притягнуто до адміністративної відповідальності, та в подальшому на чоловіка чекає штраф.

Нагадуємо, в умовах карантину просимо усіх громадян бути свідомими та не порушувати правила карантину та самоізоляції, серйозно ставтеся до карантинних заходів у своєму місті/селі..

Станьте прикладом для рідних під час спалаху коронавірусної інфекції, дотримуйтеся санітарно-гігієнічних норм, піклуйтеся про близьких та будьте відповідальними. Якщо ви за нагальної потреби опинились у місцях масового скупчення, обов’язково тримайте дистанцію з іншими людьми – не меншу за 1,5 метра.

Але краще залишайтеся вдома та будьте здорові!


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp