Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Крадіям все з рук не зійшло (ФОТО)

21 травня 2020 р., 15:40

Ось такі реалії

Працівники Виноградівського відділення поліції оперативно встановили осіб, які причетні до вчинення крадіжки велосипеду та мобільного телефону. Речові докази вилучені, а за обома фактами розпочато слідство

18 травня з повідомленням про крадіжку до поліції Виноградова звернувся місцевий житель. Заявник повідомив, що у нього викрали мобільний телефон.

Як встановили поліцейські, чужу річ викрав 31-річний виноградівець. Мобільний телефон, який фігурант встиг продати, поліцейські вилучили та після проведення експертизи його буде повернуто потерпілому.

Окрім цього, вказана особа підозрюється у вчиненні інших крадіжок на території району, матеріали справи щодо яких наразі розглядаються у місцевому суді.

Також виноградівські поліцейські розкрили крадіжку у селищі Королево. З подвір’я місцевого жителя викрали велосипед. Оперативники встановили, що до злочину причетний односелець заявника. Речовий доказ вилучено.

За обома фактами крадіжок у поліції відкрили кримінальні провадження за ч.1 ст. 185 Кримінального кодексу України, слідство у справах триває.


Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp