Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Розкрадання на 131 млн грн: чиновникам Одеської мерії обрали запобіжний захід

17 червня 2020 р., 18:58

Підозрюваним обрано суму застави

Вищий антикорупційний суд обрав запобіжний захід трьом підозрюваним у справі про нанесення 131 млн гривень збитків територіальній громаді Одеси під час викупу будівель і споруд ТОВ Авіакомпанія "Одеса". Планувалося розширення кладовища.

Про це повідомляє прес-служба Спеціалізованої антикорупційної прокуратури.

Як зазначається, до керівника одного з департаментів суд застосував запобіжний захід у вигляді застави в розмірі 4,8 млн гривень. Аналогічний вид запобіжного заходу обрали керівника постійної комісії, депутата місцевої ради, але в розмірі 10 млн гривень.

Засновнику приватної компанії, задіяному в корупційній схемі, також обрано запобіжний захід у вигляді застави в розмірі майже 7 млн гривень.

"Продовження обрання запобіжного заходу четвертої підозрюваної у справі (керівниці одного з департаментів Одеської міської ради) відбудеться в 9:30 18 червня 2020 року", - йдеться в повідомленні.

Зазначимо, мова йде про завищеною в 10 разів ціною викупленої землі.

Під час викупу будівель і споруд для розширення кладовища "Західне" у Одесі, чиновники могли присвоїти 131 млн гривень, штучно завищивши ціну землі на цій ділянці.




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp