Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Традиційна бринза Хустщини: Як вівчарі і сировари об’єдналися, щоб врятувати давнє ремесло (ВІДЕО)

24 червня 2020 р., 08:25

Те, що цікаво знати про край

«Асоціація вівчарів Хустщини» створена у 2017 році, щоб зберегти вівчарство як багатовікове традиційне ремесло місцевих горян. Зараз до неї входить десяток вівчарів, які хочуть, щоб справа, яку вони люблять і якою живуть, була успішною. За короткий час бренд «Традиційна бринза Хустщини» став досить відомим не тільки на Закарпатті, а й у інших регіонах України. І з кожним днем є все більше і більше поціновувачів бринзи і її ніжного смаку, що народжується на високих полонинах Хустщини. Цей відеоблог не тільки про вівчарів і їх нелегку роботу. Це ще й історія про гарну ідею об’єднання зусиль. Про спільну роботу, яка дає подвійний результат: людям – прибуток, а традиційному ремеслу – шанс на виживання.ПОКАЗАТИ МЕНШЕ

Гарна й тепла історія про працьовитих мешканців Хустщини. Деталі - у сюжеті:



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp