Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Криклій розповів про збитки через повені у західних областях

25 червня 2020 р., 18:50

Через повені у Закарпатській, Івано-Франківській, Львівській, Чернівецькій областях, за попередніми оцінками, завдано збитків на 234 млн грн

Про це на брифінгу розповів міністр інфаструктури Владислав Криклій.

"Через негоду пошкоджені певні інфраструктурні об'єкти у Закарпатській, Івано-Франківській, Львівській, Чернівецькій областях.

За інформацією від "Укравтодору" та Служб автомобільних доріг, за попередніми оцінками, на 234 млн грн завдано збитків по цим областям", - сказав міністр.

"По Івано-Франківській області - завдано найбільше шкоди, це 190 км доріг загальною протяжністю зруйновано і понад 400 км автодоріг пошкоджено. Також зруйновано 90 мостів і 130 пошкоджено", - додав Криклій.

"Мукачево, Рахів, Івано-Франківськ, Львів - наразі відновлено рух, по деяким ділянкам з певними обмеженнями, але національна траса курсує і рух забезпечено", - додав очільник Мінінфраструктури.

"Щодо роботи "Укрпошти" - по 91 населеному пункту Івано-Франківської області та 4 відділення Чернівецької області були певні затримки з доставкою пошти та пенсій. Ми робимо все, щоб забезпечити вчасну доставку", - розповів Криклій.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp