Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У США виявили рекордну кількість нових випадків COVID за добу

26 червня 2020 р., 08:20

Щоб відвідати деякі штати, де вже призупинили поширення інфекції, потрібно пройти двотижневу самоізоляцію.

У США за добу виявили понад 45,5 тис. нових випадків коронавірусу. Це рекордне значення, повідомляє в четвер, 25 червня, CNBC.ЗА ТЕМОЮТрамп пообіцяв вакцину і ліки від COVID до кінця року17 червня 2020, 19:40Зокрема, високий показник нових заражень зафіксували у Флориді і Каліфорнії.

У Каліфорнії за останні два дні на 69% зросла кількість виявлених випадків інфікування. За добу там зареєстрували понад 7,1 тис. нових випадків зараження.Загалом у цьому штаті виявили понад 190 тис. людей з COVID-19. Госпіталізовано з коронавірусом у Каліфорнії понад 4 тис. осіб, за останні два тижні це число зросло на 29%.Також високий показник заражень досі виявляють в Арізоні, Техасі, Алабамі, Арканзасі, Південній і Північній Каролинах і в штаті Юта. Ці штати вважаються "гарячими точками" з коронавірусу.Напередодні губернатори штатів Нью-Йорк, Нью-Джерсі і Коннектикут повідомили, що громадяни, які прибувають до них зі штатів-"гарячих точок", будуть відправлені на двотижневий карантин.У цих трьох штатах ситуація з коронавірусом уже стабілізувалася, і влада побоюється нових спалахів, що можуть бути ввезені американцями з інших штатів.Нагадаємо, адміністрація США пішла на послаблення карантину, незважаючи на зростання захворюваності на коронавірус.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp