Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпаття поступово оговтується від наслідків негоди (ФОТО)

26 червня 2020 р., 11:15

Комісія вивчила ситуацію в населених пунктах Рахівського району, зокрема наслідки підтоплень та руйнувань, пошкодження автошляхів та інших об’єктів інфраструктури.

Для повітряного моніторингу та вивчення масштабів лиха, завданого водною стихією, а також визначення просування паводкової хвилі, керівництво області, рятувальники та водники зробили обліт гвинтокрилом.

Керівник рятувальників Мирослав Щербей зазначив, що підрозділи ДСНС цілодобово працюють над ліквідацією наслідків негоди спільно з органами влади, місцевого самоврядування та іншими службами життєзабезпечення. У Хустському районі фахівці ДСНС розчищають підмостові опори у с. Вишково для безпечного пропуску паводкової хвилі. Окрім того, рятувальники допомагають лісівникам відновлювати автомобільне сполучення до присілку Стебний смт Ясіня, а фахівці гірського пошуково-рятувального відділення на всюдиході "Богун" перевозять населення по тимчасово пошкодженій ділянці дороги.

Підрозділи інших районів приведені у режим підвищеної готовності та за необхідності можуть бути залучені до робіт.

Загалом відкачано понад 21 тис куб.м води з підвальних приміщень житлових будинків, з інших дворогосподарств вода зійшла самоплином. Рух автошляхами на всіх раніше підтоплених ділянках відновлено.









У ДСНС України у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp