Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Як долають наслідки повені на Рахівщині

13 липня 2020 р., 15:55

Всюди аварійна дорога

На Рахівщині внаслідок паводку, який стався 23 червня, підтоплено 475 дворогосподарств, пошкоджено 7 мостів та 18 ділянок доріг.Ads by optAd360Так, в цей день, внаслідок значних опадів у вигляді дощу річки повиходили з берегів і наробили чималої шкоди закарпатцям. 3годом, через масштабні зсуви грунтів, мешканців с.Ясіня довелося евакуювати.

Голос Карпат також повідомляв, що неподалік вищезгаданого населеного пункту будинок ‘‘з’їхав’’ разом з частиною гори.

Наразі ж у с.Ясіня, за словами місцевих жителів, ситуація вкрай важка. 3суви грунту не продовжуються і сильно збільшуються.

‘‘Всюди обірвало берегоукріплення, а в багатьох місцях зсуви, які збільшуються’’, - розповіла місцева мешканка.

Разом з цим селяни обурені й надто повільним усуненням наслідків негоди.

‘‘Зсуви грунту значні, вони з ними нічого не роблять, а гори зсуваються після дощів і далі. Всюди аварійна дорога, і нічого не роблять. Привезли три машини шутру, і сидять. 3асипали камінням що пішки пройти можливо лише у чоботях у суху погоду, бо дорога стала на 1.5 м нижче минулого рівня’’, - додає жінка.

Коментар голови смт. Ясіня 3еліського Е.Ф. щодо ситуації в селі та усунення наслідків негоди читайте згодом на ‘‘Голосі Карпат’’.

{g}

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp