Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Не купіться на "гачок" небезпеки!

19 вересня 2014 р., 09:40

Вірус розсилають інтернет-зловсмисники.

Листи містять пропозицію ознайомитись з документами щодо сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, а додатки містять шкідливе програмне забезпечення.З підроблених поштових адрес ДФС зловмисники розсилають електронні листи зі шкідливим програмним забезпеченням. 



Поштові скриньки kabminonline@minrd.gov.ua, nalogs_ki@minrd.gov.ua, nalogs@minrd.gov.ua, та nalogs_ua@minrd.gov.ua не зареєстровані на сервері електронної пошти ДФС України в мережі Інтернет, тобто не належать відомству.Листи містять пропозицію ознайомитись з документами щодо сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, а додатки містять шкідливе програмне забезпечення. 

Ця інформація не відповідає дійсності. Отримувачам листів рекомендують терміново повідомити про це Держслужбу спецзв’язку та захисту інформації, СБУ та МВС України та надіслати їм зразки шкідливого програмного забезпечення.Об’єкти масового ураження – не лише комп’ютери державних органів чи установ, а й громадян України. Просимо бути уважними та не відкривати подібних листів.
За матеріалами ДПІ У Рахівському районі

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp