Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Землі, виділені для закарпатських військових, можна побачити в атласі

20 вересня 2014 р., 15:56

Підбір земель таким способом - ефективніший і завдає менше проблем.

Землевпорядна служба Закарпатської області створила атлас, у якому розміщено перелік підібраних земельних ділянок для військовослужбовців – учасників АТО, які захищають територіальну цілісність на Сході України.

Атлас складається з викопіювань з топографо-геодезичних карт масштабу 1:10000 із зображенням земельних наділів у розрізі місцевих рад на території області, містить інформацію про місце розташування ділянки, площу та її цільове призначення.

«Атлас створений задля візуалізації підбору земельних наділів на території області. Він буде корисним для бажаючих отримати наділ, тому в електронному вигляді ми передамо його територіальним органам Держземагентства у районах та органам виконавчої влади і місцевого самоврядування», – зауважив перший заступник начальника головного управління Держземагентства у Закарпатській області Володимир Токар.

Наразі фахівці органів земельних ресурсів області надають громадянам методичну та консультативну допомогу при складанні відповідних клопотань, забезпечують необхідним графічним матеріалом, роз’яснюють положення нормативно-правових актів, норми чинного земельного законодавства.




Прес-служба Державного агентства земельних ресурсів

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp