Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Поліція – про підкуп виборців в Ужгороді

20 листопада 2020 р., 19:32

Сталося це нещодавно

Вчора, 19 листопада, в обласному центрі Закарпаття поліцейські спільно з працівниками УСБУ області затримали ужгородця, який займався скупкою голосів на користь одного з кандидатів на пост мера міста.Слідчі з’ясували, що ужгородець налагодив механізм з підкупу виборців. За один голос чоловік пропонував 500 гривень. 

До самої процедури реалізації підкупу зловмисник залучив голову правління одного із ОСББ. Останньому було доручено зібрати підписи мешканців, які б погодилися продати свій голос.У рамках кримінального провадження, розпочатого за статтею 160 Кримінального кодексу України, правоохоронці затримали фігуранта на гарячому, а саме під час передачі коштів у сумі 12 тисяч гривень.За таку суму він мав забезпечити одному з кандидатів 24 додаткові голоси на виборах.Підозрюваного поліцейські затримали у порядку статті 208 КПК України та помістили до ізолятора тимчасового тримання.Слідчі поліції, за процесуального керівництва прокуратури області, звертатимуться до суду з клопотанням про обрання щодо затриманого запобіжного заходу.Також поліцейські встановлюють коло інших осіб, які можуть бути причетні до вказаного злочину. Слідство у справі триває.
Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp