Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Іршаські дітлахи по-іншому вітатимуть своїх вчителів

23 вересня 2014 р., 12:22

Підготовка до свята уже стартувала, адже цьогоріч атмосфера має бути особливою.

У Іршавській дитячій школі мистецтв розпочалася активна підготовка до «Дня учителя», що відбудеться, у першу неділю листопада. Учні власними силами взялись за патріотичне оздоблення залу, де проходитимуть урочистості для освітян.

— Коли ми обговорювали питання, як зробити сюрприз до Дня учителя, то діти відразу ж зацікавились і кожен вніс частинку ідеї або свої корективи, — сказала керівник студії образотворчого мистецтва Любов Микита. - Надіємося, що й вчителям у свою чергу буде приємно, адже діти вкладають у роботу всю душу не покладаючи рук.Учні виготовлять два стяги синьо-жовтого кольору, оздоблені квітами й голубами миру та віночок, оздоблений в українському стилі патріотичними стрічками.

Така групова робота, перш за все має робити організовану атмосферу у колективі. Дітям надається можливість навчитися чогось нового і показати себе, адже як запевнила керівник студії, до цих пір вона справлялася сама з роботами для районних масових заходів, а зараз вирішила, для всебічного розвитку дітей, долучити їх до роботи, яка має принести користь і суспільству і самим дітям.

Нагадаємо, що «зразкова» студія образотворчого мистецтва «Боржавська фантазія» перша на Закарпатті надсилала листівки та дитячі малюнки у зону АТО для підтримки наших захисників.

На початку листопада в Іршаві відбудеться персональна виставка живопису призера конкурсів обласного рівня, вихованки студії Богдани Дикої.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp