Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Михайло Товт: Закарпатська митниця спільно з правоохоронними органами краю вживає всі необхідні заходи щодо запобігання та протидії контрабанді на кордоні

13 березня 2021 р., 12:00

За ініціативи української сторони відбулася двостороння зустріч на кордоні з Угорщиною за участі начальника Закарпатської митниці Держмитслужби Михайла Товта з керівництвом Захонської митниці.

Приводом для обговорення проблемних питань стало нещодавнє резонансне затримання угорськими митниками великої партії сигарет (майже мільйон пачок) у вантажівці, яка безперешкодно пройшла перевірку на українській стороні, і під керуванням співвітчизника прямувала до сусідньої держави.

Під час перемовин Михайло Товт наголосив, що наразі митниця спільно з правоохоронними органами краю вживає всі необхідні заходи щодо запобігання та протидії контрабанді на кордоні з встановленням та документуванням злочинної діяльності осіб, причетних до контрабандної діяльності.

Сторони домовилися й надалі здійснювати в установленому порядку обмін інформацією з митними органами іноземних держав з питань виявлення, розкриття, припинення й профілактики порушень законодавства у митній сфері у відповідності до міжнародних угод.

Також систематично здійснювати аналіз інформації про способи вчинення контрабанди й порушень митних правил, структури предметів правопорушень з метою усунення причин і умов їх вчинення, визначення можливих схем незаконного переміщення товарів і транспортних засобів через митний кордон України.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp